WINTERFEST 2023

Povestea merge mai departe, iar Winterfest România revine cu 2 weekenduri de senzație în două dintre cele mai animate și mai frumoase județe ale țării.

Ajuns la cea de-a 5-a ediție, festivalul promovează libertatea, sporturile pe zăpadă, spiritul tânăr și setea de adrenalină prin inițiativa unei echipe tinere, dornice să pună în valoare atracțiile locale și să promoveze ideea de divertisment.

În anul 2023, check in-ul pentru cele 6 zile de distracție la cele mai înalte cote se va face în luna februarie, pe pârtiile din Mărișel și Poiana Brașov, unde atât iubitorii de munte și ritmuri de festival, cât și pasionații de sporturi de iarnă se vor întâlni din nou pentru a revoluționa distracția.

Pentru a ajuta participanții să-și mențină forțele proaspete pe durata întregului eveniment, Apres Ski-urile de la baza pârtiei vor întreține atmosfera între competițiile sportive și momentele muzicale și vor asigura atât o zonă de lounge în care să îți tragi sufletul, cât și gustările și băuturile necesare pentru a te bucura și mai tare de weekendul la munte.

Fiind vorba de un festival menit să pună reflectorul pe frumusețile locale, nu vor lipsi din program nici activările creative, jocurile și buna dispoziție facilitate de zona specială de agrement, așa că nu ai niciun motiv să nu strigi prezent la ediția din această iarnă.

În acest an, pe langa distractia garantata, iti asiguram protectie 360 inainte si in timpul evenimentului. Astfel, am inclus in bilet beneficii extinse pentu siguranta ta: Asigurarea Ramburs Orice prin care iti recuperezi 90% din valoarea platita pe bilet, daca nu mai poti ajunge si asigurarea de accident pentru perioada Festivalului, ce iti acopera cheltuielile medicale.

WINTERFEST PREVIEW DAYS

more info coming soon

WINTERFEST 2023

@ Poiana Brașov - Powered by Kaufland

Line-Up
Adrian Șaguna
DJ Sauce
K-lu
Spike
Argatu’ & Moș Martin
Gojira & Planet H
Madliquid
Subcarpați
ZDA & DJ Shiver
CTC
Ichim & Keeble
Prankie
Suburbia 11
Ia-ți bilet la Winterfest!

La Winterfest 2023 ai protectie 360 inclusa!

In fiecare an, la Winterfest asiguram experiente de neuitat! Si incercam sa ne gandim la toate, mai ales in contextul incert pe care cu totii il traversam. De aceea, in acest an, am avut grija, ca pe langa pachetul extins de distractie pe care l-am pregatit pentru tine, sa iti asiguram si protectia de care ai nevoie. Biletele la cea de-a 5-a editie a festivalului Winterfest sunt acum disponibile cu protectie 360 inclusa. Atat inainte de eveniment, cat si in timpul acestuia.

Ce inseamna asta?

Ca poti sa iti iei linistit biletul la Winterfest. Si daca se intampla ceva neprevazut si nu mai poti ajunge, iti recuperezi 90% din valoarea platita pe bilet in baza asigurarii Ramburs@Orice. Inclusiv daca ai un test pozitiv la SARSCov2 care te tine in casa pe durata evenimentului.

Si asta nu e tot. Practicarea sportului de zapada poate fi uneori imprevizibila. Accidente se intampla, stim cu totii. La Winterfest nu mai trebuie sa-ti faci griji pentru cheltuielile care ar fi necesare in caz de „doamne fereste”. Pentru ca ai acum in pachet si asigurare de accidente (Respect) valabila pentru perioada Festivalului, ce iti va acoperi cheltuielile medicale in anumite limitein caz de nevoie.

Aceste doua asigurari sunt oferite in parteneriat cu Eurolife FFH prin intermediul Proximus Broker.

  • Evenimente de familie: Nasterea unui copil sau nepot al asiguratului pe durata asigurarii, cu maximum 7 zile inainte de data evenimentului; Decesul Asiguratului sau rudelor apropiate ale acestuia, survenit pe durata asigurarii.
  • Evenimente medicale: Accidente sau imbolnaviri (inclusiv diagnosticare cu SARS-CoV-2) suferite de asigurat sau de rude de gradul 1 care implica spitalizare, repaos la domiciliu, investigatii si tratamente pe o perioada care include data sau perioada evenimentului.
  • Evenimente materiale: Pagube grave produse resedintei principale sau secundare, cu maximum 48 de ore inainte de eveniment / plecarea in calatorie din cauza unui incendii, inundatii; cutremur sau alte fenomene naturale; spargeri; vandalism.
  • Alte evenimente neprevazute: Zboruri amanate/intarziate; vehicul care se strica sau este implicat intr-un accident in drum spre destinatia de calatorie; greve sau defectiuni ale transportului in comun, furtul documentelor fizice (ex. biletul la spectacol, voucher de cazare etc) ca urmare a unei agresiuni sau prin efracție din domiciliul sau masina asiguratului.

Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Accesul este permis pentru următoarelor categorii de persoane:
– vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
– care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore
– care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Menu