WINTERFEST 2022

Povestea merge mai departe, iar Winterfest România revine cu 2 weekenduri de senzație în două dintre cele mai animate și mai frumoase județe ale țării.

Ajuns la cea de-a 5-a ediție, festivalul promovează libertatea, sporturile pe zăpadă, spiritul tânăr și setea de adrenalină prin inițiativa unei echipe tinere, dornice să pună în valoare atracțiile locale și să promoveze ideea de divertisment.

În anul 2022, check in-ul pentru cele 6 zile de distracție la cele mai înalte cote se va face în luna februarie, pe pârtiile din Mărișel și Poiana Brașov, unde atât iubitorii de munte și ritmuri de festival, cât și pasionații de sporturi de iarnă se vor întâlni din nou pentru a revoluționa distracția.

Pentru a ajuta participanții să-și mențină forțele proaspete pe durata întregului eveniment, Apres Ski-urile de la baza pârtiei vor întreține atmosfera între competițiile sportive și momentele muzicale și vor asigura atât o zonă de lounge în care să îți tragi sufletul, cât și gustările și băuturile necesare pentru a te bucura și mai tare de weekendul la munte.

Fiind vorba de un festival menit să pună reflectorul pe frumusețile locale, nu vor lipsi din program nici activările creative, jocurile și buna dispoziție facilitate de zona specială de agrement, așa că nu ai niciun motiv să nu strigi prezent la ediția din această iarnă.

WINTERFEST PREVIEW DAYS

@ Mărișel - Powered by Kaufland
4-7 Februarie 2022

WINTERFEST 2022

@ Poiana Brașov - Powered by Kaufland
18-21 februarie 2022

Line-Up
Spike
CTC
Ia-ți bilet la Winterfest!

Accesul este permis pentru următoarelor categorii de persoane:
– vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
– care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore
– care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Menu