Winterfest 2022

@ Poiana Brașov
Powered by

Plecăm de la Cluj și ne oprim apoi puțin mai jos pe hartă, în Poiana Brașov, unde te așteptăm în weekendul 18-21 februarie 2022 pentru 3 zile spectaculoase, în care te vei bucura de un pachet complet de activități de iarnă, conceput special pentru a-ți acoperi toate nevoile de divertisment. Aici, iubitorii de munte vor putea concura din nou pentru Cupa Fischer Poiana Brașov – Powered by George – un concurs de ski și unul de snowboarding – și se vor menține la înălțime pe ritmuri de festival, pe durata a două concerte outdoor a căror atmosferă va fi întreținută de artiști populari pe care îi vom anunța în perioada imediat următoare.

În acest an, pe langa distractia garantata, iti asiguram protectie 360 inainte si in timpul evenimentului. Astfel, am inclus in bilet beneficii extinse pentu siguranta ta: Asigurarea Ramburs Orice prin care iti recuperezi 90% din valoarea platita pe bilet, daca nu mai poti ajunge si asigurarea de accident pentru perioada Festivalului, ce iti acopera cheltuielile medicale.

Ia-ți bilet la Winterfest!

Accesul este permis pentru următoarelor categorii de persoane:
– vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
– care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore
– care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Menu