REGULAMENT WINTERFEST ROMÂNIA

Festivalul Winterfest

SC Oae Events SRL, a luat măsurile tehnice și organizatorice necesare în vederea respectării
datelor tale cu caracter personal împotriva pierderii sau alterării, precum și în vederea eliminării
riscurilor privind accesul neautorizat. Astfel, prelucrarea datelor cu caracter personal este în
conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor cu caracter personal și a Regulamentului
UE 2016/679 (în continuare RGPD).

TIPURI DE DATE CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm sunt datele cu ajutorul cărora poate fi identificată
clar o persoană fizică, cum ar fi numele din cartea de identitate, adresa de reședință, numărul de
telefon, adresa de e-mail. Identificarea sa poate fi făcută exclusiv în baza acestor informații sau în
coroborare cu alte date în a căror posesie suntem.

Dacă alegi să utilizezi site-ul nostru vom putea colecta următoarele informații personale despre tine:
numele, numărul de telefon, adresa de e-mail, adresa poștală, adresa IP, data nașterii, date
încărcate pe conturile de pe rețelele de socializare, dacă te-ai conectat cu acestea.

În toate cazurile, detaliile pe care ți le solicităm prin intermediul site-ului sunt necesare pentru a-ți
oferi un serviciu optim, iar în cazul în care refuzi să ni le furnizezi este posibil să nu poți beneficia pe
deplin de serviciile noastre.

În cadrul Winterfest sunt prezenți fotografi și videografi pentru a prelucra date constând în imaginea
ta prin intermediul fotografiilor sau al filmărilor. Acestea vor fi prelucrate în scop jurnalistic și/sau
artistic. Nu vom folosi imaginea ta în scopuri comerciale fără acordul tău.

COLECTAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Colectăm informații despre tine în trei moduri:

  1. În mod direct – atunci cand te inregistrezi pe site-ul www.winterfestromania.ro (WEB); când
    cumperi bilete la evenimentul nostru, de pe WEB/APP; atunci cand aplici pentru voluntar sau
    ambasador Winterfest. De aceea, este foarte important să reții că, în cazul în care alte
    persoane folosesc computerul/device-ul tău mobil, trebuie să te deloghezi la finalizarea
    sesiunii de navigare. În caz contrar, orice persoana cu acces la device-urile tale va avea
    automat acces și la toate informațiile pe care ni le-ai furnizat.
  2. În mod automat – atunci cand utilizezi serviciile noastre de pe WEB, colectăm informații prin
    intermediul cookie-urilor și prin logarea activității tale. Pentru mai multe informații privind
    utilizarea cookie-urilor, te rugăm să consulți informațiile de pe site.
    În plus, dacă în prealabil ne-ai furnizat informații cu caracter personal, putem asocia automat
    acele informații cu alte informații pe care le colectăm din contul tău de utilizator ori de cate
    ori te loghezi, astfel încât să te putem identifica pe mai multe dispozitive și browsere,
    oferindu-ți aceeași experiență de navigare, indiferent de mediul pe care te conectezi.
  3. De la terți – informații despre tine putem obține și de la terțe părți. Putem obține informații
    despre tine și de la terțe părți ce operează date prin intermediul cookie-urilor.
    Menționăm că datele tale vor fi stocate pentru o perioada rezonabilă de timp, raportat la scopul
    pentru care am colectat acele date. De exemplu, datele prelucrate în scopul participării la un
    concurs vor fi stocate exclusiv pentru perioada desfășurării și validării concursului, dacă nu exista
    obligații legale care impun păstrarea acestora. De asemenea, datele cuprinse în profilul tău din
    aplicația WEB vor fi stocate până vei opta pentru ștergerea contului.

UTILIZAREA DATELOR TALE CU CARACTER PERSONAL

Atunci când interacționezi cu noi vom colecta date cu caracter personal și le vom folosi în diverse
scopuri, cum ar fi:

  • informarea utilizatorilor privind validarea, expedierea și facturarea comenzilor, rezolvarea
    anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la serviciile sau
    bunurile achiziționate,
  • trimiterea de Newslettere și/sau alerte periodice, prin folosirea poștei electronice (e-mail,
    SMS) gestionarea WEB-ului, pentru a vă permite să utilizați serviciile noastre, inclusiv să îți
    trimitem biletele online, să te abonezi la Newslettere, să te informăm despre achizițiile
    efectuate sau alte anunțuri administrative, să ne contactezi etc.,
  • conform scopului menționat la momentul la care ne-ai furnizat în mod direct datele (ex:
    aplicarea pentru a deveni voluntar/ambasador)
  • folosim, de asemenea, datele tale cu caracter personal pentru a analiza și evalua interesele
    și preferințele personale, pentru a personaliza experiențele tale de pe site și pentru a ne
    îmbunătăți serviciile și a oferi servicii potrivite intereselor și preferințelor dvs.

DATELE TALE PERSONALE

Datele tale nu vor fi vândute sau închiriate către alte persoane fizice sau juridice. Îți garantăm acest lucru. Datele tale nu vor fi transferate în afara Spațiului Economic European.

COOKIES

Un cookie este un fișier text de dimensiuni mici care stochează setări din Internet. Majoritatea
website-urilor utilizează tehnologia cookie. Cookie-urile sunt descărcate de către browser-ul tău de
internet prima dată atunci când vizitezi un website. Data viitoare când vizitezi acest website de pe
același dispozitiv, cookie-ul și informațiile din el sunt fie trimise înapoi către website-ul unde a fost
generat (cookie-uri primare), fie către un alt website de care aparține acesta (cookie-uri procesate
de către terți). Prin aceasta, WEB-ul poate detecta faptul că a fost deja deschis utilizând acest
browser și, în unele cazuri, va diversifica apoi conținutul pe care îl afișează.
Când accesezi serviciile noastre prin WEB, putem utiliza cookie-uri, în scopul de a simplifica
experiența de navigare, permițând, de exemplu, accesul utilizatorilor care s-au înregistrat în
prealabil, accesul la promoții și concursuri rezervate exclusiv utilizatorilor înregistrați, fără a fi nevoie
sa te înregistrezi la fiecare vizită. De asemenea, folosim cookies pentru a măsura parametrii de
audiență, trafic și numărul de accesări.

COOKIE-URI INCLUSE ÎN ACEST WEBSITE CARE NU NECESITĂ

CONSIMȚĂMÂNT

Cookie-urile obligatorii, cunoscute sub numele de cookie-urile “strict necesare”, permit funcționalități
fără de care utilizarea website-ului În scopul dorit ar fi imposibilă. Aceste cookie-uri sunt utilizate
exclusiv de acest website și sunt, prin urmare, cunoscute sub numele de “cookie-uri primare”. Ele
sunt salvate numai pe device-ul tău în timpul navigării. Un exemplu în ce privește necesitatea
utilizării cookie-urilor strict necesare este asigurarea faptului că ceea ce vezi pe ecran corespunde
volumului de date pe care îl poate gestiona conexiunea ta la Internet. Mai mult, un cookie de acest
gen este utilizat pentru a stoca consimțământul tău în ce privește utilizarea cookie-urilor pe site-ul
nostru.
Consimțământul tău nu este necesar pentru utilizarea cookie-urilor strict necesare.

DREPTUL LA ACCESAREA DATELOR

Ai dreptul de a obține confirmarea că datele tale cu caracter personal sunt sau nu procesate de
către noi. În plus, ai dreptul să obții informații mai detaliate în ce privește datele personale stocate și
în ce privește procesarea lor de către noi și, în anumite circumstanțe, aveți dreptul să obțineți o copie
a acestor date personale.

DREPTUL LA RECTIFICAREA DATELOR

Ai dreptul să soliciți rectificarea datelor personale incorecte și, ținând cont de scopul în care ele sunt
procesate, să soliciți completarea datelor personale care lipsesc.

DREPTUL LA ȘTERGEREA DATELOR

În anumite cazuri ai dreptul la ștergerea datelor tale personale fără întârzieri nejustificate. Aceste
circumstanțe includ: i) atunci cand datele personale nu mai sunt necesare în raport cu scopurile
pentru care au fost colectate sau procesate; ii) atunci cand îți retragi consimțământul pentru
procesarea pe bază de consimțământ; iii) atunci cand procesarea este în scopuri de marketing direct
(inclusiv newsletter) și; iv) atunci cand datele personale au fost procesate fără respectarea legislației
în vigoare. Totuși, există anumite derogări generale de la dreptul de ștergere a datelor. Aceste
derogări generale includ cazurile în care procesarea este necesară: i) pentru exercitarea dreptului la
libertatea de exprimare și informare; ii) pentru îndeplinirea obligațiilor legale sau; iii) pentru stabilirea,
exercitarea și apărarea revendicărilor legale.

DREPTUL LA RESTRICȚIONAREA PROCESĂRII

În anumite cazuri ai dreptul la restricționarea procesării datelor tale personale. Acolo unde
procesarea a fost restricționată, noi putem continua să stocăm datele tale personale. Altfel, noi le
vom procesa numai atunci când: i) avem consimțământul tău; ii) sunt necesare pentru stabilirea,
exercitarea sau apărarea revendicărilor legale; iii) sunt necesare pentru protejarea drepturilor unei
alte persoane fizice sau juridice, sau; iv) din considerente importante care vizează interesul public.

DREPTUL LA PORTABILITATEA DATELOR

În masura în care cadrul legal pentru procesare este reprezentat de consimțământul tău și această
procesare este realizată prin mijloace automatizate, ai dreptul sa obți datele tale cu caracter
personal într-un format structurat, folosit în mod uzual și compatibil cu dispozitivele de citire
generice. Totuși, acest drept nu se aplică acolo unde exercitarea lui ar afecta în mod negativ
drepturile și libertățile altora.

DREPTUL LA OBIECȚIE

Ai dreptul sa obiectezi cu privire la procesarea datelor tale personale din considerente specifice
situației dvs. individuale, dar numai în măsura în care temeiul legal pentru procesare e acela că
procesarea este necesară: i) pentru desfășurarea unei acțiuni în interesul public sau în exercițiul
oricărei autorități oficiale cu care am fost investiți sau; ii) în scopul intereselor legitime urmărite de
către noi sau de către o entitate terță. Într-un astfel de caz noi vom înceta procesarea datelor
personale, cu excepția situației când putem demonstra considerente legitime convingătoare pentru
procesare care au precedență in raport cu interesele, drepturile și libertățile dvs., sau atunci cand
procesarea are ca scop stabilirea, exercitarea și apărarea revendicărilor legale.

DREPTUL LA RETRAGEREA CONSIMȚĂMÂNTULUI

În măsura în care temeiul legal pentru procesarea datelor decurge din consimțământul tău, ai dreptul
să îl retragi in orice moment.
În cazul în care îți retragi consimțământul acordat, noi vom înceta procesarea datelor dvs.
personale, în afara cazurilor și în măsura în care continuarea procesării este permisă sau obligatorie
în conformitate cu reglementările de protecție a datelor în vigoare sau cu alte legi și reglementări
care se aplică în acest context.
Dacă te abții de la furnizarea consimțămintelor necesare sau, dacă te retragi ulterior din aceste
consimțăminte, acest lucru poate avea ca o consecință faptul că nu vei mai putea beneficia de o
parte din oferta de servicii furnizate de noi.

DREPTUL DE A FACE PLÂNGERE LA AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE A PROTECȚIEI DATELOR

Ai dreptul să înregistrezi oricând o plângere la autoritatea locală de supraveghere a protecției
datelor. Autoritatea de supraveghere a protecției datelor în România este:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
Bld. General Gheorghe Magheru 28-30,
010336, București,
România
Tel: 031 805 9211
www.dataprotection.ro

PARTICIPANȚII CARE NU SUNT MAJORI

Dacă nu ai împlinit încă 14 ani, va fi necesar sa folosești serviciile WEB doar sub supravegherea
părinților/titularului autorității părintești.
Recomandăm cu tărie să nu declarați altă vârstă decât cea pe care o aveți, pentru a vă putea
proteja identitatea în mediul online.

PRELUCRAREA DATELOR ALTOR PERSOANE

În cazul în care alegeți să ne furnizați datele personale ale altor persoane, cum ar fi atunci când
achiziționați bilete în numele altora, vă asumați răspunderea cu privire la modalitatea în care au
obținut aceste date și că aveți un temei legal pentru prelucrarea acestora, noi neputând fi ținuți
răspunzători pentru încălcarea drepturilor persoanelor respective.

ACTUALIZAREA POLITICII PRIVIND CONFIDENȚIALITATE A DATELOR

Ne rezervam dreptul ca, în mod discreționar, să adăugăm, să modificăm sau să eliminăm din viitor
porțiuni din această Politică de Confidențialitate pentru a ne asigura că informațiile conținute
furnizează o informare relevantă și adecvată cu privire la colectarea și procesarea de către noi a
datelor dvs. personale.

IA-ȚI BILET LA WINTERFEST 2020!

Ai parte de un preț special dacă îți iei bilet din timp

Menu