EDIȚIA ANTERIOARĂ

„Snow must go on” este expresia care descrie cel mai bine ediția din 2021 a Winterfest. Desfășurată într-un an aparte, cea de-a 4-a ediție a fost de-a dreptul specială deoarece a scos la lumină puterea de reinventare a festivalului și dorința organizatorilor de a nu-și dezamăgi publicul, indiferent de condițiile socio-sanitare.

9 zile de distracție la cele mai înalte cote, 3 evenimente în 3 locații distincte, 3 întreceri sportive și o competiție muzicală, toate au fost oferite cu succes iubitorilor de munte cu ajutorul sponsorilor noștri.

COMPETIȚII

Fiind un festival creat de iubitorii de munte pentru pasionații de sporturi de iarnă și nu numai, concursurile de profil nu aveau cum să lipsească din meniul Winterfest 2021:

Ski Contest Powered by George

Winterfest Ski Contest Powered by George este competiția care a deschis seria de evenimente Winterfest 2021 și care a reunit pe pârtia din Poiana Brașov munțomani de toate vârstele, în cadrul unei întreceri de ski, la cursa de slalom paralel.

Snow Contest powered by George

Winterfest Snowboard Contest powered by George reprezintă cel de-al doilea concurs montan al ediției Winterfest 2021, care a pus la dispoziția împătimiților de sporturi de iarnă pârtia din Mărișel, Cluj pentru o competiție de snowboard (slalom).

Snow Park Contest oferit de Kaufland România & Crazy Wolf

La cererea publicului, seria de evenimente Winterfest 2021 a fost suplimentată cu Snow Park Contest oferit de Kaufland România & Crazy Wolf, o întrecere de ski liber dedicată tuturor pasionaților de sporturi de iarnă care au dorit să își dovedească aptitudinile în cadrul unei competiții de tip freestyle.

MUZICĂ & NOI ARTIȘTI

În 2021, scena Winterfest nu a mai fost ocupată de artiști de renume, ci a fost deschisă tuturor artiștilor aflați la început de drum, dornici să ia pulsul publicului și să se afirme.

Winterfest Scratch The Ice Powered by George este evenimentul care a desăvârșit cea de-a patra ediție Winterfest și care a întors contextul pandemic în favoarea artiștilor, prin organizarea unei competiții muzicale de EDM, DNB și Techno, menită să scoată la lumină tinere talente.

Competiția a fost organizată în mediul online (fapt care a ajutat ca numele celor mai fresh DJs să ajungă la urechile a cât mai mulți spectatori) și s-a încheiat cu premii, skillurile celor mai talentați DJs fiind recunoscute chiar de juriul Winterfest și răsplătite de sponsorii evenimentului.

ORGANIZARE EXTINSĂ

În ciuda restricțiilor impuse de situația sanitară globală și a limitării numărului de participanți acceptați, anul 2021 a fost unul chiar avantajos pentru Winterfest România, deoarece a facilitat organizarea a 3 evenimente fizice pe trei pârtii distincte, fapt care a ajutat la promovarea unui peisaj montan autohton mai amplu.

Astfel, cele 3 evenimente marca Winterfest au scos în evidență frumusețile naturale ale județelor Brașov, Cluj și Sinaia, au stimulat apetitul pentru practicarea sporturilor de iarnă la nivel local și au redefinit conceptul de „distracție”, oferindu-le munțomanilor amintiri de neuitat și motive să revină și la edițiile următoare.

IMPACT

Luând în considerare contextul pandemic, cele patru evenimente de anul acesta au înregistrat un impact considerabil, reușind să adune un total de 121 de participanți la evenimentele fizice, 29184 de persoane care au accesat postările dedicate evenimentului Scratch the Ice și 167720 de interacțiuni pe pagina de facebook Winterfest România.

Menu