DESPRE WINTERFEST

Festivalul Winterfest este unul dintre cele mai complexe festivaluri de iarnă din România, realizat de români pentru români, de iubitori de munte pentru iubitori de munte.

Acest festival aduce împreună muzică potrivită pentru munte (Folk, Rock), muzică de festival (Electronică, Trap, House, Hip-Hop), cursuri de ski/snowboarding pentru începători și avansați, concursuri de ski/snowboard și, bineînțeles, un plăcut Aprés Ski.

Astfel, Winterfest oferă o gamă complexă de oportunități pe care participanții o pot accesa, fie că sunt împătimiți ai sporturilor de iarnă, începători sau, pur și simplu, iubitori de festivaluri.

Scopul Winterfest este acela de a deveni promotor principal al conceptului de festival de iarnă în România, caracterizat prin dezvoltarea și promovarea sporturilor de iarnă, a stațiunilor și a turismului montan din România.

ISTORICUL FESTIVALULUI

Aventura  Winterfest începe cu ediția 2018, în stațiunea Straja din Petroșani, unde în jur de o  sută de pasionați de sporturi de iarnă au scris primele pagini din povestea festivalului. Timp de trei zile festivalierii s-au bucurat de vremea perfecta pentru ski și snowboard, dar mai ales de ocazia de a petrece și a se distra la înălțime.

Cu siguranță amintirile de atunci nu au fost de ajuns, așa că ediția 2019 a venit cu forțe noi pentru povestea Winterfest, de data aceasta în Parâng!

Pentru că încurajăm dezvoltarea locațiilor frumoase din România, de data aceasta Stațiunea Parâng a găzduit peste două sute de festivalieri, un concert acustic cu invitații speciali Adrian Despot și Cezar Popescu (Vița de Vie Acu2tic) și Țapinarii, concursuri și provocări pentru pasionații de sporturi de iarna, dar și cursuri de ski și snowboarding pentru cei care au dorit să învețe și să prindă gustul aventurii. Serile au fost încălzite de petrecerile din aer liber în varf de munte care cu siguranță au creat noi amintiri demne de paginile poveștii Winterfest.

Menu